Facebook
Online Marketing

Блог

Ако сайтовете бяха коли

„Познат на сина го направи“

Познат на сина го направи

Сайта е с аматьорски вид и от вън и от вътре. Цяло чудо е, че се показва поне в един браузер, останалите се чудят как да представят грешния код, пълен с недомислици.

„Стар и стабилен“

Стар и стабилен

Има сайтове, които от години не са осъвременявали дизайна си, но стоят стабилно, бързи и функционални са без излишни ефекти и демонстрация на модерни технологии. Тези сайтове най-често са създадени някога от професионален екип, но остарелите елементи от дизайна издава почетната им възраст.

„Лъснат от вън, технически изостанал от вътре“

Лъснат от вън, технически изостанал от вътре

Тези сайтове изглеждат чудесно и не по-зле от всеки друг добър сайт, но ползват остарели или неподдържани системи за управление на съдържанието и отдавна отхвърлени методи на програмиране. Управлението им е трудно, доработките сложни, а промените почти невъзможни.

„И сам мога, защо да плащам на други?“

И сам мога, защо да плащам на други?

Като видни майстори по всичко защо сами да не си направим сайт? Все пак всеки хостинг предлага автоматична инсталация на система за управление на съдържанието и с нея се работи като с Word! Резултата обикновено е огромно лого и дебел надпис с името на фирмата, описание на недооценената гениалност на собственика и две-три думи какво предлага. Но с по-дребен шрифт.

„Харесах от тук, от там“

Харесах от тук, от там

Смесването на различни стилове от различни сайтове само защото единия има страхотно меню, а другия чудесна шапка води до нелепа смесица, изглеждаща странно.

„И ние като всички“

И ние като всички

Стандартен сайт, който не се отличава с нищо от още хиляди като него. Функционален и удобен, с добро управление… но скучен. И досаден.

„Реших малко да го пипна“

Реших малко да го пипна

Често след изпълнение проект на красив и функционален сайт собственика решава да се заеме с него. Най-после досадният програмист и нахалният SEO оптимизатор няма да досаждат със съвети и да подскачат с опулени очи от страхотните ми идеи! Сега стана както го исках от самото начало!

„Искам най-доброто и си плащам за него“

Искам най-доброто и си плащам за него

Тези сайтове обикновено са поръчани от големи компании или техни клонове с голям бюджет. Сайта е изчистен, бърз, оптимизиран, с лесна за ползване система за управление и богат на интересно съдържание, което се обновява непрекъснато. И няма правописни грешки!

„Не е най-скъпото, но върши добра работа“

Не е най-скъпото, но върши добра работа

Тези сайтове обикновено се поръчват от хора с ограничен, но достатъчен бюджет. Никой не се бърка на дизайнерите със съвети, нито на SEO консултанта с нелепи текстове. Резултата е оптимизиран и добре работещ сайт с достатъчно полезна информация, който не се обновява често, но въпреки това има съвременен и поддържан вид.

Познахте ли вашия сайт?


Още статии...

Ако сайтовете бяха коли
коментари от Disqus

Контакти

София 1680
ул. "Казбек" 60, ет. 3
02-439-5796

Партньори

Bulgarian Web association

Член на BWA

© 2019 OnlineMarketing.bg - всички права запазени. Всички услуги се предоставят от Прокомп Експрес ООД.