Facebook
Online Marketing

Блог

Българите търсят в Google най-често „Къде е Минди”

Или както биха казали Smokie-коя по дяволите е Минди?

Тази година според Google Тенденции Минди се оказа по-търсена от българите в Google дори от обичайните „Къде е Дубай”, „Къде е Разград” и дори от „Къде е любовта”! Ако и Вие сте от тези, които никога не са търсили Минди- става въпрос за песента „Къде е Минди” на новата хип-хоп звезда Каската, който изглежда дава заявка да измести дори „видимо доволния” Криско.

Що се отнася до въпроса „Какво е”, който най-често си задаваме, най- много търсения има отново Любовта. И понеже не сме от хората, които ще Ви обясняват за пеперуди и други насекоми в стомаха, нека обърнем внимание на номер 2 в тази класация, а именно “Какво е swag”. За щастие имам сестра тийнейджърка, така че питах нея и ето какво ми отговори: “Е как какво е,ти на кой свят живееш- Swag значи такъв, който ходи със свлечени дънки и широки суитчъри, нещо като гангстер”. Ясно, значи същото като преди 5 години, когато им казваха просто рапъри. Но swag е по-готино, съгласете се. Както някои ресторанти нарекоха ориза с тиквички „Зеленчуково ризото” . Разбира се единствената разлика е в цената.

В тази категория са още „Какво е ебола”и „Какво е селфи”. Наистина ли остана някой, който да не знае? Между другото новият хит на пазара се казва „Стик за селфи”. Той представлява пръчка, с която да отдалечиш телефона от себе си, докато се снимаш. Дано благодарение на него поне намалеят случаите на „предсмъртни селфита” от ръба на скали и други екстремни местности.

Сред „Как да” въпросите, най-търсеният и тази година е „Как да отслабна”-тук няма изненади. Любопитното е, че на 5-то място се класира „Как да гласувам”. Чудя се дали българите, задали този въпрос на Google, не искат просто да се ориентират къде раздават кебапчетата, или по-скоро къде раздават по две на калпак?

Най-търсените рецепти от нашенци тази година са за палачинки, мъфини, козунак и кекс. Така де, баница и мусака може всеки.

Събитие на годината според търсенето в Google е световното по футбол, следвано от изборите. При положение, че имаше избори два пъти, можем да заключим, че (Избори за Народно събрание + Избори за Европарламен) < (Световното по футбол), в което за пореден път не участвахме. Сравнявай после футболистите ни с политиците...

И завършваме класацията ни с категория “Човек на годината” според търсенето в Google и на първото място е... Кубрат Пулев. Е, за него вече се изписа достатъчно. А за новата 2015 година си пожелаваме следващият път класацията да се оглави от някой смислен човек. Поне веднъж.


Още статии...

Българите търсят в Google най-често „Къде е Минди”
коментари от Disqus

Контакти

София 1680
ул. "Казбек" 60, ет. 3
02-439-5796

Партньори

Bulgarian Web association

Член на BWA

© 2019 OnlineMarketing.bg - всички права запазени. Всички услуги се предоставят от Прокомп Експрес ООД.